Lisätietoa kerhoista

Alla on kuvailtu Alavan kerhojen sisältöä. Saman nimiset kerhot toimivat samalla periaatteella paikasta riippumatta. Lisätietoa saa ottamalla yhteyttä sivulla mainittuihin henkilöihin.

Kokkikerho Voileipä

Kerran viikossa kokoontuvassa kokkikerhossa pääsee kokkaamaan, pelailemaan sekä leikkimään yhdessä kerhonohjaajien ja muitten kerholaisten kanssa. Kerhohetket päätetään syömällä yhdessä tehtyä pientä purtavaa ja hiljentymällä hartauteen. Kokkailut ovat vuoro viikoin suolaista ja makeaa, usein välipalatyyppisiä. Kerhoa ohjaa noin neljä koulutettua nuorta. Huom! Kokkikerhoihin voidaan ottaa enintään 15 kerholaista per kerho. Kerhoihin ilmoittaudutaan viikolla 37 netin kautta. Kauden aikana vapaita kerhopaikkoja voi kysyä työntekijöiltä. Kokkikerhoja kokoontuu Alavalla, Neulamäessä ja Lehtoniemessä.

Sähly- ja liikuntakerho

SalibandymailojaKerran viikossa kokoontuva kerho tarjoaa toimintaa ja tekemistä sählyn ja liikunnallisten pelien merkeissä. Kerhohetket aloitetaan lyhyellä hartaudella, jonka jälkeen on ohjattua harjoittelua/pelaamista. Omia lajiehdotuksia voi esittää kerhokerroilla ja mielellään otetaan vastaan. Omia varusteita ei välttämättä tarvitse olla, koska kerhosta voi lainata esimerkiksi salibandymailan. Sisäpelikengät ja suojalasit ovat suositeltavia, muttei pakollisia.  Kerhoa ohjaa kaksi tai kolme koulutettua nuorta. Sählykerhoja on Alavalla, Särkiniemsessä ja Lehtoniemessä. Neulamäessä kokoontuu liikuntakerho.

 

 

Pehmomiekkailu 

Pehmomiekkailussa miekkaillaan pehmomiekoilla kivassa porukassa. Kerran viikossa kokoontuvassa kerhossa pääsee liikkumaan toden teolla.  Kerhohetket aloitetaan lyhyellä hartaudella, jonka jälkeen on ohjattua miekkailua. Kerholla on omat miekat, mutta jos omistat oman pehmomiekan, voit ottaa sen mukaan kerhoon. Kerhoa ohjaa kaksi-kolme koulutettua nuorta. Kerho toimii Alavan kirkolla.

 

Tanssikerho

Kerran viikossa kokoontuvassa tanssikerhossa pääsee tutstumaan tanssitaitoon. Kerhon aikana harjoitellaan erilaisia tekniikoita ja myös koreografiaa. Kerho alkaa lyhyellä hartaushenkellä, jonka jälkeen siirrytään tanssin saloihin. Kerho ohjaa kaksi tanssin taitavaa nuorta. Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita, vaan harjoittelua tehdään kerholaisten taitojen mukaisesti. Kerho toimii Alavan kirkolla.

 

Haluaisitko seurakuntaan jonku uuden kerhon?

Kerhoehdotuksia voi esittää työntekijöille ja mahdollisuuksien mukaan voidaan aloittaa uusia kerhoja syys- ja kevätkausien alussa.

 

Vs. nuorisotyönohjaaja/kansainvälisentyön sihteeri
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio

vs. nuorisotyönohjaaja ajalla 8.1.2017 - 31.12.2020

Nuorisotyönohjaaja
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio

Virkavapaalla Maaningan nuorisotyön tehtävistä.

Varhaisnuorisotyö, koulutyö, nuorisotyö ja rippikoulutyö.