Lisätietoa kerhoista

Alla on kuvailtu Alavan kerhojen sisältöä. Saman nimiset kerhot toimivat samalla periaatteella paikasta riippumatta. Lisätietoa saa ottamalla yhteyttä sivulla mainittuihin henkilöihin.

Kokkikerho Voileipä

Kerran viikossa kokoontuvassa kokkikerhossa pääsee kokkaamaan, pelailemaan sekä leikkimään yhdessä kerhonohjaajien ja muitten kerholaisten kanssa. Kerhohetket päätetään syömällä yhdessä tehtyä ruokaa ja hiljentymällä hartauteen. Kerhoa ohjaa neljä koulutettua nuorta. Huom! Kerhoon otetaan enintään 15 kerholaista. Kerhoon ilmoittaudutaan viikolla 37 netin kautta. Kerhon nykyisestä tilanteesta tiedustellaksesi ota yhteyttä alla mainittuihin työntekijöihin. Kerhoja on Alavan ja Neulamäen kirkolla.

 

Sähly- ja liikuntakerho

SalibandymailojaKerran viikossa kokoontuva kerho tarjoaa toimintaa ja tekemistä sählyn ja liikunnallisten pelien merkeissä. Kerhohetket aloitetaan lyhyellä hartaudella, jonka jälkeen on ohjattua harjoittelua/pelaamista. Omia lajiehdotuksia voi esittää kerhokerroilla ja mielellään otetaan vastaan. Omia varusteita ei välttämättä tarvitse olla, koska kerhosta voi lainata esimerkiksi salibandymailan. Sisäpelikengät ja suojalasit ovat suositeltavia, muttei pakollisia.  Kerhoa ohjaa kaksi tai kolme koulutettua nuorta. Kerhoja on Alavan kirkolla sekä Särkiniemen, Neulmäen ja Martti Ahtisaaren kouluilla.

 

 

Pehmomiekkailu 

Pehmomiekkailussa miekkaillaan pehmomiekoilla kivassa porukassa. Kerran viikossa kokoontuvassa kerhossa pääsee liikkumaan toden teolla.  Kerhohetket aloitetaan lyhyellä hartaudella, jonka jälkeen on ohjattua miekkailua. Kerholla on omat miekat, mutta jos omistat oman pehmomiekan, voit ottaa sen mukaan kerhoon. Kerhoa ohjaa kaksi koulutettua nuorta. Kerho toimii Alavan kirkolla.

 

 

Kuvaitaide– ja askartelukerho Piirrustuksia ja kyniä päällä

Kerran viikossa kokoontuva kerho tarjoaa tilan luovuuden sykkimiselle. Kerhohetkissä pääsee työstämään erilaisia taideteoksia yksin tai yhdessä ohjaajien sekä muiden kerholaisten kanssa. Tutustutaan tekemisen kautta erilaisiin taiteen välineisiin, kuten saveen, vesiväreihin ja kyniin. Kerhossa saa tuoda omia ideoitaan ja toiveitaan esille. Kerhon yhteydessä pidetään myös lyhyt hartaus. Kerhoa ohjaa kolme koulutettua nuorta. Kerho on Alavan kirkolla.

 

 

Palloja, kyniä ja pelejä.Pelikerho

Kerran viikossa kokoontuva kerho tarjoaa toimintaa ja tekemistä eri sisäleikkien  ja  lautapelien  merkeissä. Kerhohetket aloitetaan lyhyellä hartaudella, jonka jälkeen on ohjattua pelaamista. Omia peliehdotuksia voi esittää kerhokerroilla, ja niitä mielellään otetaan vastaan. Sovitusti voit tuoda myös omia pelejä pelattavaksi. Kerho toimii Neulamäen kirkolla.

Vs. nuorisotyönohjaaja/kansainvälisentyön sihteeri
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio

vs. nuorisotyönohjaaja ajalla 8.1.2017 - 31.12.2019

Nuorisotyönohjaaja
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio

Virkavapaalla Maaningan nuorisotyön tehtävistä.

Varhaisnuorisotyö, koulutyö, nuorisotyö ja rippikoulutyö.