Valoa näkyvissä!

Muutoksen huomaa parhaiten yleensä silloin, kun kääntää katseensa taaksepäin, menneeseen aikaan. Kun tutkailemme luontoa, huomaamme, että päivät ovat jo monin verroin valoisampia kuin syyskaudella. Vähän kerrassaan luonto herää lisääntyvän valon voimasta. Kuljemme vuodenajassa kohti valoa. Valoa on siis näkyvissä!

Myös henkilökohtaisessa elämässä tapahtuneet muutokset peilataan usein menneisyyden taustaa vasten. Usein kuulee sanottavan, että ennen kaikki oli paremmin. Aika on kuljettanut paremmasta huonompaan. Onneksi tilanne on usein myös päinvastoin: jos mennyt ajanjakso on ollut suruntäyteinen ja harmaa, voi yhtäkkiä huomatakin, että murheen ajoista on kuljettu matka eteenpäin. Upottava rämeikkö jalkojen alla on muuttunut paremmaksi maaperäksi astua ja jatkaa matkaa.

Olipa elämässämme sitten iloja tai suruja, ikiaikainen Jumala on luvannut kulkea kanssamme. Hän on turvamme. Myös me täällä seurakunnassa olemme sinua varten. Kristus meissä kehottaa meitä pitämään huolta toisistamme joka päivä.

Tule mukaan seurakuntayhteyteen juuri sellaisena kuin olet! Sellaisena Jumalakin meidät näkee, samanarvoisina ja rakkaina!

 

Miia Gabel

Juankosken aluepappi

Järvi-Kuopion yhteinen papin päivystys  kesäaikaan (6.6.-15-8.) Juankosken alueseurakunnan toimistolla keskiviikkoisin klo 9 - 11. Järvi-Kuopion päivystävän papin tavoittaa numerosta 040 - 4888 623. Tapaaminen mahdollista sovitusti myös muuna aikana.

Juankosken aluepapin tavoittaa numerosta 040 - 4888 601.

Juankosken seurakuntatalon tilat  ja seurakunnan toimistot ovat muuttaneet.   Uusi osoitteemme on Juankoskentie 13 B, 73500  Juankoski.

vs. kappalainen
Juankoski Järvi-Kuopion seurakunta
Juankoskentie 13 B
73500 Juankoski
Toimistosihteeri
Järvi-Kuopion seurakunta
Koivukuja 2
71200 Tuusniemi

ma-pe klo 9-15

Toimistosihteeri
Järvi-Kuopion seurakunta
Faksi: 017 612 065
Juankoskentie 13 B
73500 Juankoski

ma-pe 9-15