Juankosken alueseurakunta

Seurakunnan paras paikka on olla siellä, missä ihmiset elävät todeksi elämäänsä - niin arkea kuin juhlaa. Millaista tomintaa oma alueseurakuntasi tarjoaa juuri sinulle? Sopisiko arkipäiviesi kalenteriin joku seurakunnan monista kerhoista tai piireistä? Katso Juankosken alueseurakunnan tapahtumat ja toiminta kevätesitteestä.

Säännöllisten viikkotoimintojen lisäksi pyhäpäivien jumalanpalvelukset kutsuvat sinua mukaan. Olet lämpimästi tervetullut jumalanpalvelukseen veisaamaan virsiä, hiljentymään ja kuuntelemaan Jumalan sanaa. Lisäksi sinulle voisi löytyä paikka suunnitteilla olevassa jumalanpalvelusryhmässä, jossa tehtävät ovat moninaiset.

Jumalanpalvelusryhmässä toimiessasi voit tulla mukaan jumalanpalvelukseen esimerkiksi tekstinlukijaksi, kolehdin kantajaksi tai vaikkapa musiikilliseen yhteistyöhön kanttorin kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä omaan aluepappiisi ja tule mukaan toteuttamaan yhteistä jumalanpalvelusta!     

Siunattua kevättä!

 Juankosken alueseurakunnan kevätesite 2017

Papin päivystys maanantaisin klo 12-14 virastotalolla. Pappi on tavattavissa sovitusti myös muulloin, puh. 040 - 4888 601.

Ota yhteyttä

Miia Gabel
vs. kappalainen
Järvi-Kuopion seurakunta
Tehtaankirkontie 5
73500 Juankoski

Ota yhteyttä

Anita Hallikainen
Toimistosihteeri
Järvi-Kuopion seurakunta
Koivukuja 2
71200 Tuusniemi
Raija Oksman
Toimistosihteeri
Järvi-Kuopion seurakunta
Faksi: 017 612 065
Tehtaankirkontie 5
73500 Juankoski