Juankosken alueseurakunta

Kesäinen tervehdys seurakunnasta!

Jokainen elämämme päivä on Jumalan kalenteriin tarkasti suunniteltu. Hän tietää askeleemme ja haluaa kulkea mukana varjellen elämämme polulla. Saamme luottaa, että Hän on kanssamme erityisesti silloin kun vastaan tulee vastoinkäymisiä. Ja myös silloin, kun nautimme huolettomina kesäisestä päivänpaisteesta ja auringosta. Psalmin sanat rohkaisevat meitä uskomaan Jumalan armoon ja rakkauteen: "Herra varjelee kaikki sinun askeleesi, sinun lähtösi ja tulosi nyt ja aina" (Ps.121:8).

Jumalan luomistyö tulee esiin jokaisena vuodenaikana eri tavalla. Kesällä se näyttäytyy meille kaikessa loistossaan. Lämmin tuuli henkäilee hiljaa, lehtipuut ovat saaneet oksiston ylle vihreät takit ja toinen toistaan kauniimmat kukkaset hehkuvat. Linnut pitävät omia konserttejaan kuin ylistäen ja kiittäen Luojaa kaikesta hyvästä. Luojan ylistykseen myös meistä jokainen saa yhtyä vaikkapa virren 571 sanoin:

Taas niityt vihannoivat ja laiho laaksossa.

Puut metsän huminoivat taas lehtiverhossa.

Se meille muistuttaapi hyvyyttäs, Jumala,

ihmeitäs julistaapi se vuosi vuodelta.

Siunattua ja leppoisaa kesäaikaa! Sydämellisesti tervetuloa seurakunnan kesän tilaisuuksiin!

 

Papin päivystys kesäaikana Juankosken virastotalolla keskiviikkoisin klo 9 - 11. Juankosken aluepapin tavoittaa numerosta 040 - 4888 601. Järvi-Kuopion päivystävän papin tavoittaa numerosta 040 - 4888 623.

Juankosken kirkkoherranvirasto on suljettuna 24.7.-18.8.2017. 

Ota yhteyttä

Ville Hassinen
vs. kappalainen
Järvi-Kuopion seurakunta
Tehtaankirkontie 5
73500 Juankoski

Ota yhteyttä

Anita Hallikainen
Toimistosihteeri
Järvi-Kuopion seurakunta
Koivukuja 2
71200 Tuusniemi
Raija Oksman
Toimistosihteeri
Järvi-Kuopion seurakunta
Faksi: 017 612 065
Tehtaankirkontie 5
73500 Juankoski