Lämmin syystervehdys seurakunnasta!

Kuluneena kesänä aurinko ja lämpö hemmottelivat meitä oikein toden teolla. Kesän hyvät muistot ja valo antavat voimia tulevaan syksyyn sekä talveen. Ilmassa alkaa olla syksyn tuoksua. Pikku hiljaa t-paidat ja shortsit vaihtuvat neuleisiin ja villasukkiin, pitkiin housuihin ja päällystakkiin. Uusi vuodenaika on täällä! Tervetuloa ihanan raikkaat syysaamut ja ruskan väriloisto!

Syksy tuo tullessaan myös arjen. Arkiset toiminnat tuovat turvaa ja rytmiä elämään. Vanhat tutut kerhot ja piirit ovat palanneet kesätauolta. Myös uusia kerhoja on suunniteltu iloksi meille kaikille, Jumalan luoduille, yhteyteen kaipaaville.

Seurakunnan toimintaesitteen nappaat helposti mukaasi vaikkapa sunnuntain jumalanpalveluksessa käydessäsi tai seurakuntasalin aulasta ohi kulkiessasi. Tapahtumat löytyvät vaivattomasti myös näiltä nettisivuilta. Käy tutustumassa nykyiseen toimintatarjontaan ja ehdota rohkeasti myös uutta! Me kaikki yhdessä olemme Kristuksen kirkko, Kristuksen seurakunta!

Liekkejä on monta,

valo on yksi,

hän on Jeesus Kristus.

Liekkejä on monta,

valo on yksi.

Hän yhdistää meidät. (VK454) 

 

Olet sydämellisesti tervetullut seurakuntamme jumalanpalveluksiin, tilaisuuksiin ja eri toimintoihin!

 

Miia Gabel

Juankosken aluepappi

 Järvi-Kuopion päivystävän papin tavoittaa numerosta 040 - 4888 623.

Juankosken aluepappi päivystää maanantaisin klo 12-14. Voit tulla keskustelemaan Ylösnousemuksen kirkolle tai työhuoneelle os. Juankoskentie 13B. Tapaamisesta voimme sopia myös puhelimitse 040 - 4888 601/Miia-pappi.

Juankosken seurakuntatalon tilat  ja seurakunnan toimistot ovat muuttaneet.   Uusi osoitteemme on Juankoskentie 13 B, 73500  Juankoski.

vs. kappalainen
Juankoski Järvi-Kuopion seurakunta
Juankoskentie 13 B
73500 Juankoski
Toimistosihteeri
Järvi-Kuopion seurakunta
Koivukuja 2
71200 Tuusniemi

ma-pe klo 9-15

Toimistosihteeri
Järvi-Kuopion seurakunta
Faksi: 017 612 065
Juankoskentie 13 B
73500 Juankoski

ma-pe 9-15