Nilsiän alueseurakunnan musiikki

"Runsaasti asukoon teissä Kristuksen sana; opettakaa ja neuvokaa toinen toistanne kaikessa viisaudessa, psalmeilla, kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten kiitollisesti Jumalalle sydämissänne." Kol. 3: 16.

HUOM! Kuorot on peruttu toistaiseksi !

Facebookissa tai Youtubessa seurakunnan (Järvi-Kuopio) livestiimauksia tai tallenteita!

Sunnuntaina 21.2. iltapäivällä julkaistaan vesper, musiikillinen iltahartaus, Youtubessa ja Facebookissa.  Musiikin toteuttaa Lakesingers ja puheen pitää pastori Simo Korkalainen.  Lauluina ovat Pienen iltarukous, Ilta on tullut, Luojani ja Mua siipeis suojaan kätke. Virsi 50.  Vesperin kuvaus ja editointi on Tiitus Lahden. Linkit seurakunnan youtubeenLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja facebookiinLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tuuli kääntyy -videokonsertti YouTubessa 7.3. klo 18, Puisto Live järjestää. Konsertissa nähdään neljältä upealta gospelartistilta muutaman kappaleen minikeikat. Artistit ovat Maksetut Viulut, Sami Asp -duo, Juhani Tikkanen sekä Kotiinpalaajat -duo. Juontajana toimii Kotiinpalaajat -yhtyeen laulaja Samuli Luomaranta. Konsertin teema kumpuaa toivosta ja ilosta. Linkki konserttiin ilmestyy viim. 3.3. Tukijana mm. Järvi-Kuopion seurakunnan musiikkityö.

Palmusunnuntaina 28.3. julkaistaan Hiljaisen viikon ja Pääsiäisen musiikkia, toteuttajana Lakesingers.

Huhtikuun puolessa välissä julkaistaan musiikkia Yhteisvastuu -keräyksen hengessä, toteuttajana Lakesingers.

 

Hae virsiä numeron, nimen tai virressä esiintyvän sanan perusteella.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Voit selata virsiä myös teemoittain.

 

Laulattaako? Haluaisitko kehittää lauluääntäsi? Haluaisitko kehittyä laulajana? Haluaisitko jakaa laulamisen ilon?

Kuorojen tärkeimpänä tehtävänä on rikastuttaa seurakunnan jumalanpalveluselämää, mutta ohjelmaan kuuluu myös retkiä, konsertteja ja muuta mukavaa yhdessäoloa. Nilsiän alueseurakunnan kuoroihin kaivataan jatkuvasti uusia laulajia mukaan – tule rohkeasti mukaan! Kuorotoiminta käynnistyy taas helmikuun 2021 lopussa. 

Kirkkokuoro

Kirkkokuoro kokoontuu Nilsiän seurakuntatalolla (os. Nilsiäntie 59) torstaisin alk. 25.2.2021 klo 18.00-19.30. 

Tavoitteena on, että jokainen kuoroon tullut pääsee kokemaan moniäänisyyden rikkauden, löytää paikkansa kuorossa ja seurakunnassa yhdessä laulamisen kautta. Lisätietoja kanttori Annette Kärppä-Leskinen, p. 040 4888 673.

Gospelkuoro VOX PULINA

Gospelkuoro kokoontuu Nilsiän seurakuntakodilla (os. Nilsiäntie 59) torstaisin alk. 25.2.2021 klo 16.30 -18. Kuoro laulaa yksi- ja kaksiäänisesti rytmillistä ohjelmistoa lähinnä pianosäestyksellä. Lisätietoja kanttori Annette Kärppä-Leskinen, p. 040 4888 673.

Toiminnallinen lapsikuoro ONNENHIPPUSET

Lapsikuoro kokoontuu torstaisin alk. 25.2.2021 klo 15–16 Helluntaiseurakunnan tiloissa (os. Nilsiäntie 62). Harrastuskuoro, joka on tarkoitettu alle 13-vuotiaille lapsille. Kuoroa johtaa kanttori Annette Kärppä-Leskinen, p. 040 4888 673. Ohjaajana toimii myös Minna-Maarit Launonen, p. 044 3424 351.  Kuoron tavoitteena on olla ennen kaikkea mukava harrastus lapsille, antaa laulun alkuopetusta, kehittää laulajien musikaalisuutta laulun avulla ja tarjota laulajille esiintymiskokemuksia erilaisissa tilaisuuksissa. Harjoituksissa lauletaan pääsääntöisesti hengellisiä lauluja. Vuoroviikoin vietämme myös yhteistä aikaa erilaisten tekemisten muodossa (pelit,leikit ja kädentaidot). Teemme retkiä sekä yhteistyötä muiden kuorojen kanssa. Kuoro on ilmainen ja sisältää välipalan.
Tärkeintä on yhdessä musisoimisen ilo!

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi musisoijaksi.

Osaatko laulaa tai soittaa jotakin soitinta? Haluaisitko silloin tälloin osallistua jumalanpalveluksen tekoon? Jumalanpalvelus on koko seurakunnan juhla, joten kutsun sinua osallistumaan. Jos innostuit, ota yhteyttä kanttoriin. Annette Kärppä-Leskinen p. 040 4888 673.

Laulukuoro laulaa portailla.

Ota yhteyttä

Kanttori
Järvi-Kuopion seurakunta Nilsiä Säyneinen
Nilsiäntie 59
73300 Nilsiä