Nilsiän alueseurakunnan musiikki

"Runsaasti asukoon teissä Kristuksen sana; opettakaa ja neuvokaa toinen toistanne kaikessa viisaudessa, psalmeilla, kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten kiitollisesti Jumalalle sydämissänne." Kol. 3: 16.

 

 

 

 

Virsikirja

Laulattaako? Haluaisitko kehittää lauluääntäsi? Haluaisitko kehittyä laulajana? Haluaisitko jakaa laulamisen ilon?

Kuorojen tärkeimpänä tehtävänä on rikastuttaa seurakunnan jumalanpalveluselämää, mutta ohjelmaan kuuluu myös retkiä, konsertteja ja muuta mukavaa yhdessäoloa. Nilsiän alueseurakunnan kuoroihin kaivataan jatkuvasti uusia laulajia mukaan – tule rohkeasti mukaan!

Kirkkokuoro

Kirkkokuoro kokoontuu Nilsiän seurakuntatalolla (os. Nilsiäntie 59) torstaisin klo 18.00-19.30. 

Tavoitteena on, että jokainen kuoroon tullut pääsee kokemaan moniäänisyyden rikkauden, löytää paikkansa kuorossa ja seurakunnassa yhdessä laulamisen kautta. Lisätietoja kanttori Annette Kärppä-Leskinen, p. 040 4888 673.

Gospelkuoro VOX PULINA

Gospelkuoro kokoontuu Nilsiän seurakuntakodilla (os. Nilsiäntie 59) pääsääntöisesti keskiviikkoisin klo 16.-17.30.

 Kuoro laulaa yksi- ja kaksiäänisesti rytmillistä ohjelmistoa lähinnä pianosäestyksellä. Lisätietoja kanttori Annette Kärppä-Leskinen, p. 040 4888 673.

Toiminnallinen lapsikuoro ONNENHIPPUSET

Lapsikuoro kokoontuu torstaisin klo 15–16 Helluntaiseurakunnan tiloissa (os. Nilsiäntie 62). Harrastuskuoro, joka on tarkoitettu alle 13-vuotiaille lapsille. Kuoroa johtaa kanttori Annette Kärppä-Leskinen, p. 040 4888 673. Ohjaajana toimii myös Minna-Maarit Launonen, p. 044 3424 351.  Kuoron tavoitteena on olla ennen kaikkea mukava harrastus lapsille, antaa laulun alkuopetusta, kehittää laulajien musikaalisuutta laulun avulla ja tarjota laulajille esiintymiskokemuksia erilaisissa tilaisuuksissa. Harjoituksissa lauletaan pääsääntöisesti hengellisiä lauluja. Vuoroviikoin vietämme myös yhteistä aikaa erilaisten tekemisten muodossa (pelit,leikit ja kädentaidot). Teemme retkiä sekä yhteistyötä muiden kuorojen kanssa. Kuoro on ilmainen ja sisältää välipalan.
Tärkeintä on yhdessä musisoimisen ilo!

Satakielet-lauluryhmä (ent. Ikäihmisten lauluryhmä)

Satakielet-lauluryhmä kokoontuu Mantulla torstaisin (parilliset viikot). Lisätietoja: Arja Linnea Ahonen, p. 044 3514748.

 

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi musisoijaksi.

Osaatko laulaa tai soittaa jotakin soitinta? Haluaisitko silloin tälloin osallistua jumalanpalveluksen tekoon? Jumalanpalvelus on koko seurakunnan juhla, joten kutsun sinua osallistumaan. Jos innostuit, ota yhteyttä kanttoriin. Annette Kärppä-Leskinen p. 040 4888 673

 

Kanttori
Järvi-Kuopion seurakunta
Nilsiäntie 59
73300 Nilsiä