Perhekerho ja päiväkerho

Päiväkerho on tarkoitettu 3–5-vuotiaille lapsille. Kerhossa opetellaan monenlaisia taitoja, lauletaan, leikitään ja askarrellaan lastenohjaajan ohjauksessa.

Päiväkerhot kokoontuvat tiistaisin klo 9–11.30 ja Torstaisin klo.9.00-11.30 
Kerhopaikoista voi tiedustella lastenohjaajalta, Sirpa-Liisa Pelkonen, puh. 040 4888 632

Päiväkerhon syksyn 2021 vuositeemat

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jossa vietetään yhteinen hartaushetki, lauletaan, leikitään, askarrellaan ja jutellaan. Lopuksi kokoonnutaan yhteisen pöydän ääreen välipalalle.

Perhekerho kokoontuu torstaisin klo 13.00-14.30 Tuusniemen seurakuntakodin kerhohuoneella. Se on paikka, johon voi tulla yhdessä lapsen kanssa. Kerhoa ohjaa lastenohjaaja yhdessä toisen seurakunnan työntekijän kanssa. Tilaisuus on maksuton. 

Aekoo yhessä lapsiparkki

Tiistaina klo 13–15.30 Tuusniemen seurakuntakoti, päiväkerhotilat.

Lapsiparkki on tarkoitettu 1 vuotiaista lapsista alkaen alle kouluikäisille lapsille. Se on maksutonta ja siihen tarvitaan ennakkoilmoittautuminen viimeistään edellisenä arkipäivänä. 

Soita tai lähetä tekstiviesti Lastenohjaaja Sirpa-Liisa Pelkonen puh. 040-4888632 niin saat vahvistuksen, että lapselle on tilaa.

Facebookista löydät meidät!

Tutustu Tuusniemen alueseurakunnan facebook-sivuihin.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Sieltä löydät perhekerhon aiheet.

Nallelelu.

Ota yhteyttä

Lastenohjaaja
Järvi-Kuopion seurakunta
Koivukuja 2
71200 Tuusniemi