Nähdään kirkossa!

Olet lämpimästi tervetullut kirkkoon! Jumalanpalvelus on levähtämisen ja virkistymisen paikka. Siellä voi olla Jumalan edessä omana itsenään yhdessä muiden kanssa. 

Jumalanpalveluksessa ollaan yhdessä, mutta sitä voidaan myös tehdä yhdessä. Tuusniemellä jokaisessa jumalanpalveluksessa seurakuntalaiset palvelevat tekstinluvussa, ehtoollisenjakajina, esirukoilijoina tai kolehdinkantajina.

Käytössämme on  kaksi kirkkoa. Kesäaikaan eli kiirastorstaista Mikkelinpäivään kokoonnumme puukirkossa kirkon mäellä ja talviaikaan Tuusniemen seurakuntakodin kirkkosalissa sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 10. Kun jumalanpalvelukset ovat syys- ja talvisaikaan seurakuntakodilla, silloin juodaan myös kirkkokahvit ja tavataan toisiamme. Tule mukaan!

Kiirastorstaista 18.4. lähtien jumalanpalvelukset ja toimitukset jälleen Tuusniemen kirkossa. Siihen saakka Tuusniemen seurakuntakodin kirkkosalissa.

Jokaisessa jumalanpalveluksessa palvelevat myös vapaaehtoiset messupalvelijat. Jos olet kiinnostunut messupalvelijatehtävistä, ota yhteyttä Paula-pappiin (p. 040-4888 614)!

Huhtikuu 2019

  • Messu su 7.4. klo 10 seurakuntakodissa. Kärsimyksen sunnuntai. Paula Hagman-Puustinen. Kanttorina Pauliina Vuorinen. Kirkkokahvit.
  • Palmusunnuntain sanajumalanpalvelus su 14.4. klo 10 seurakuntakodissa. Kunnian kuninkaan alennustie. Marjaana Mäkinen, Taru Parviainen. Kirkkokahvit.
  • Lasten ja perheiden pääsiäishartaus ti 16.4. klo 9 seurakuntakodissa. Paula Hagman-Puustinen, Taru Parviainen. Kuljetaan yhdessä kohti pääsiäistä! Kaikille avoin hartaustilaisuus.
  • "Katso minä luon uutta" - hiljaisen viikon taidenäyttely ja hartaus ti 16.4. klo 18 seurakuntakodissa. Paula Hagman-Puustinen, Taru Parviainen.
  • Kiirastorstain messu to 18.4. klo 18 kirkossa. Pyhä ehtoollinen. Paula Hagman-Puustinen. Kanttorina Anne-Mari Kraft. Alttarin verhoaminen mustaan.
  • Pitkäperjantain hiljainen sanajp pe 19.4. klo 10 kirkossa. Jumalan Karitsa. Kristus on ylösnoussut. Paula Hagman-Puustinen, Taru Parviainen. Tuustytöt.
  • Pääsiäismessu su 21.4. klo 10 kirkossa. Paula Hagman-Puustinen, Taru Parviainen. Kirkkokuoro.
  • 2. pääsiäispäivän maakirkko ma 22.4. klo 10. Ylösnousseen kohtaaminen. Marjaana Mäkinen, Taru Parviainen. Haurangin nuorisoseuran talossa. Kaavintie 1017.
  • Sanajumalanpalvelus su 28.4. klo 10 kirkossa. Ylösnousseen todistajia. Paula Hagman-Puustinen, Taru Parviainen. Poukama 1 rippikouluryhmä mukana.

  •  

Kuva seurakuntakodin kirkkosalissa pidetystä Nallekirkosta.

 

Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on - sinullekin on oma paikka!

vs. Kappalainen, hallintoa avustava pappi
Järvi-Kuopion seurakunta
Koivukuja 2
71200 Tuusniemi

Hallintokappalainen ja lähiesimies Järvi-Kuopion seurakunnassa