Nähdään kirkossa!

Olet lämpimästi tervetullut kirkkoon! Jumalanpalvelus on levähtämisen ja virkistymisen paikka. Siellä voi olla Jumalan edessä omana itsenään yhdessä muiden kanssa. 

Jumalanpalveluksessa ollaan yhdessä, mutta sitä voidaan myös tehdä yhdessä. Tuusniemellä jokaisessa jumalanpalveluksessa seurakuntalaiset palvelevat tekstinluvussa, ehtoollisenjakajina, esirukoilijoina tai kolehdinkantajina.

Käytössämme on  kaksi kirkkoa. Kesäaikaan eli kiirastorstaista Mikkelinpäivään kokoonnumme puukirkossa kirkon mäellä ja talviaikaan Tuusniemen seurakuntakodin kirkkosalissa sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 10. Kun jumalanpalvelukset ovat syys- ja talvisaikaan seurakuntakodilla, silloin juodaan myös kirkkokahvit ja tavataan toisiamme. Tule mukaan!

 

Kiirastorstaista 18.4. lähtien jumalanpalvelukset ja toimitukset jälleen Tuusniemen kirkossa.

Jokaisessa jumalanpalveluksessa palvelevat myös vapaaehtoiset messupalvelijat. Jos olet kiinnostunut messupalvelijatehtävistä, ota yhteyttä Paula-pappiin (p. 040-4888 614)!

Toukokuu

Hyvän Paimenen messu su 5.5. klo 10. Paula Hagman-Puustinen. Kanttorina Hannele Mehtälä.
Äitienpäivän messu su 12.5. klo 10. Marjaana Mäkinen. Kanttorina Pauliina Vuorinen. Messun jälkeen äitienpäivälounas seurakuntakodissa. Lähetyksen hyväksi.
Koko perheen kevätkirkko su 19.5. klo 10. Paula Hagman-Puustinen, Taru Parviainen. Sirpa-Liisa Pelkonen. Esikouluun lähtevien siunaus ja kerhojen kevätjuhla, tarjoilu seurakuntakodissa.
Helatorstain messu ja toukosiunaus to 30.5. klo 10. Paula Hagman-Puustinen, Taru Parviainen. Tuusniemeä koskettaneen 140 vuotta sitten tapahtuneen hukkumisonnettomuuden muistaminen, keskusteleva saarna Lauri Räsänen. Kirkkokuoro.
Koulujen kevätkirkko pe 31.5. klo 11. Paula Hagman-Puustinen, Taru Parviainen. Jo joutui armas aika - kevätkirkko koulujen päättyessä.


Kesäkuu

Suvivirsikirkko su 2.6. klo 10. Paula Hagman-Puustinen, Taru Parviainen.
Helluntaimessu su 9.6. klo 10. Reijo Leino. Kanttorina Joona Ahopelto.
Poukama 1 konfirmaatiomessu su 16.6. klo 10. Paula Hagman-Puustinen, Lala Maukonen.
Juhannusmessu la 22.6. klo 10. Marjaana Mäkinen. Veteraanien lauluryhmä.

Kesäkirkko su 23.6 klo 10 Hupelissa Levälahdessa. Ruokailumahdollisuus 15 e. Seurat ruokailun jälkeen. Kirkkoherra Reijo Leino.
Tuusniemen kirkko avaa ovensa tiekirkkona ma 24.6. klo 11. Tiekirkko on avoinna 24.6.-26.7. ma pe klo 11-16. Kirkossa on koululaisten tekemä Tuusniemen kirkko 150-vuotta -näyttely.
Suvilinnun laulumessu su 30.6. klo 10. Marjaana Mäkinen, Taru Parviainen.
 

 

Kuva seurakuntakodin kirkkosalissa pidetystä Nallekirkosta.

 

Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on - sinullekin on oma paikka!

vs. Kappalainen, hallintopappi
Järvi-Kuopion seurakunta
Koivukuja 2
71200 Tuusniemi

Hallintokappalainen ja lähiesimies Järvi-Kuopion seurakunnassa