Riistaveden alueseurakunnan musiikki

"Runsaasti asukoon teissä Kristuksen sana; opettakaa ja neuvokaa toistanne kaikessa viisaudessa, psalmeilla, kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten kiitollisesti Jumalalle sydämissänne." Kol.3:16

Tule laulamaan!

Riistaveden kirkkokuoro kokoontuu keväällä 2018 keskiviikkoisin Riistaveden seurakuntatalolla. Harjoittelemme torstaisin parillisilla viikoilla klo 14.00 ja parittomilla viikoilla klo 18.00. Syyskausi alkaa 6.9.2018.  Riistaveden kirkkokuoro on atktiivinen ryhmä, joka laulaa 4-äänistä kirkkomusiikkia. Kuoron päätehtävänä on rikastuttaa jumalanpalveluselämää laulaen.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki laulamisesta kiinnostuneet ja kuoroon voi tulla mukaan myös kausiluontoisesti. Ota rohkeasti yhteyttä kanttoriin ja tule laulamaan!

 

Tule soittamaan!

Tervetuloa musisoimaan jumalanpalveluksiimme ja muihin tilaisuuksiimme. Kirkossa on Kangasalan vuonna 1935 rakentamat äänikertaiset urut ja piano, mutta myös muut soittimet ovat tervetulleita rikastuttamaan musiikkielämäämme. Ota yhteyttä kanttoriin ja tehdään yhdessä musiikkia Riistavedellä.

 

Häämusiikkia

Elämänne suuren juhlan lähestyessä on hyvä miettiä myös musiikkivalintoja yhdessä kanttorin kanssa. Avioliiton vihkimsen musiikki tekee juhlasta vielä erityisemmän, kun musiikkit on tarkkaan mietitty jo etukäteen ennen tilaisuutta. Musiikkeja voi kuunnella ja asiaa miettiä mm. seuraavien linkkien avulla:

Kanttorit esittelevät häämusiikkia (You tube)

Marko Hakanpään häämusiikkisivut

Virsikirja

 

Kanttori
Järvi-Kuopion seurakunta
Keskustie 2
71160 Riistavesi