Tule mukaan!

Seurakunnassa tarvitaan apua monissa eri tehtävissä; tekstinluvussa, keittiössä, kirkkokuorossa jne. Ota rohkeasti yhteyttä työntekijöihin ja kysy missä voisit olla avuksi.

Vapaasti musisoimaan!

Vapaaehtoistyötä tarvitaan seurakuntamme musiikkityössäkin.

Yksi mahdollisuus osallistua vapaaehtoistyöhön on tulla mukaan Säyneisen kirkkokuoroon. Uudet laulajat ovat lämpimästi tervetulleita. Otamme mielellämme myös yksinlaulajia, lauluryhmiä, soittajia ja soitinryhmiä osallistumaan alueseurakuntamme jumalanpalveluksiin ja erilaisiin tilaisuuksiin.

Asiasta kiinnostuneet voitte ottaa yhteyttä kanttori Taru Parviaiseen.

 

Haluatko tehdä hyvää, mutta et liittyä mihinkään piiriin? Tykkäätkö käsitöiden tekemisestä? Alamme neuloa seurakunnassa Yhteisvastuu-teemalla lapasia, joita lahjoitamme kerääjille alueellamme. Hae lapaslangat ja neuleohje ja ala puuhaan. Ota yhteyttä oman alueesi diakoniatyöntekijään, niin asiat alkavat rullaamaan.

Kanttori
Järvi-Kuopion seurakunta Kaavi Tuusniemi
Kirkkorannantie 1
73600 Kaavi

Hei! Minut tavoittaa parhaiten puhelimitse tai sähköpostitse. Toinen toimialue on Tuusniemen alueseurakunta, Koivukuja 2, 71200 Tuusniemi. Päänsääntöiset työpäiväni ovat ke-su.

Työtehtävääni kuuluu kirkkomusiikkityön lisäksi vapaaehtoistyön kehittäminen. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan seurakunnan musiikkielämään vapaaehtoisena tai sinulla on uusia ideoita vapaaehtoistyöhön niin ota rohkeasti minuun yhteyttä.