Yhdessä olemme enemmän!

Etsitkö toimintaa ja tehtävää, jossa voisit palvella ja samalla virkistyä itsekin? Tuusniemen alueseurakunnassa on paljon antoisaa tekemistä ja tehtävää. Tule mukaan touhuun omaan kotikirkkoosi esim. jumalanpalvelusavustajaksi, kirkkokahvin keittäjäksi tai kolehdin kantajaksi.

Jokainen voi palvella omien taitojensa ja kykyjensä mukaan. Myös yksinäiset ihmiset kaipaavat ystävää ja juttukumppania.  Ota yhteyttä ja tule saamaan sisältöä elämääsi ja rakentamaan omaa seurakuntaasi!

Lisätiedot aluepappi Paula Hagman-Puustinen, p. 040 4888 614 paula.hagman-puustinen@evl.fi tai vapaaehtoistyön konkari Esko Taskinen p. 0400 616 033, kiinteistö- ja kahvitusapu seurakuntamestari Timo Räty p. 040 4888 635, musiikkiavustus kanttori Aliisa Lukkari-Syrjäniemi p. 040 4888 626.  

 

 

Timo toivottaa Hyvää Itsenäisyyspäivää Suomi-maljan kera!

Kuva: Anita Hallikainen

 

Kinkerit - lähemmäs Luojaa, luontoa ja lähimmäistä

Tämän vuoden kinkeriaiheena on Järvi-Kuopion seurakunnan strategia: Lähemmäs Luojaa, luontoa ja lähimmäistä. Kinkereitä on perinteisesti pidetty kodeissa eri puolella seurakuntaa. Enää ei päntätä ulkoa, vaan keskustellaan yhdessä kinkeriaiheen herättämistä tunnoista ja veisataan kinkerivirsiä. Jos haluat järjestää kodissasi kinkerit, voit olla yhteydessä aluepappiin Paula Hagman-Puustinen, p. 040 4888 614.

Ota yhteyttä

Paula Hagman-Puustinen
vs. Kappalainen
Järvi-Kuopion seurakunta
Koivukuja 2
71200 Tuusniemi