Yhdessä olemme enemmän!

Etsitkö toimintaa ja tehtävää, jossa voisit palvella ja samalla virkistyä itsekin? Tuusniemen alueseurakunnassa on paljon antoisaa tekemistä ja tehtävää. Tule mukaan touhuun omaan kotikirkkoosi esim. jumalanpalvelusavustajaksi, kirkkokahvin keittäjäksi tai kolehdin kantajaksi.

Jokainen voi palvella omien taitojensa ja kykyjensä mukaan. Myös yksinäiset ihmiset kaipaavat ystävää ja juttukumppania. Ota yhteyttä ja tule saamaan sisältöä elämääsi ja rakentamaan omaa seurakuntaasi!

Lisätiedot: aluepappi Paula Hagman-Puustinen, p. 040 4888 614 paula.hagman-puustinen@evl.fi. Vapaaehtoistyön konkari Esko Taskinen, p. 0400 616 033. Kiinteistö- ja kahvitusapu seurakuntamestari Timo Räty, p. 040 4888 635. Musiikkiavustus kanttori Aliisa Lukkari-Syrjäniemi p. 040 4888 626.  

 

Kuvassa alla Tuusniemen aktiiviset piirakkatalkoolaiset, joista Eeva Issakainen ja Eila Venäläinen ovat ahkeroineet Tuusniemellä jo vuosittain perinteeksi muodostuneissa piirakkatalkoissa pisimpään, uusin talkoolainen oli tällä kertaa Kaarina Voutilainen.

Kuva1: Anita Hallikainen                                                     Kuva 2: Anita Hallikainen

Kuva1, vasemmalta lähtien: Pirkko Ukkonen, Kaarina Voutilainen, Eeva Issakainen (entinen lähetyssihteeri), Eeva Kyllönen, Helmi Väätäinen, Matti Pitkänen, Minna Puustinen (uusi lähetyssihteeri),  Anja Kröger.

Kuva 2, vasemmalta lähtien: Elvi Kasanen, Eeva Kyllönen (selin), Tuula Miettinen, Leila Lipponen, Eila Venäläinen.

 

Kinkerit - lähemmäs Luojaa, luontoa ja lähimmäistä

Tämän vuoden kinkeriaiheena on Järvi-Kuopion seurakunnan strategia: Lähemmäs Luojaa, luontoa ja lähimmäistä. Kinkereitä on perinteisesti pidetty kodeissa eri puolella seurakuntaa. Enää ei päntätä ulkoa, vaan keskustellaan yhdessä kinkeriaiheen herättämistä tunnoista ja veisataan kinkerivirsiä.

Jos haluat järjestää kodissasi kinkerit, voit olla yhteydessä aluepappiin Paula Hagman-Puustiseen, p. 040 4888 614.

vs. Kappalainen
Järvi-Kuopion seurakunta
Koivukuja 2
71200 Tuusniemi