Alakouluikäisille

Lapsikuoro (Kallaveden kirkko ja Vehmasmäen kappeli)

(ala-asteikäisille tytöille ja pojille)

Kuoron harjoitukset keskiviikkoisin alkaen ke 3.10.2018 klo 17–18 Kallaveden kirkossa ja  klo 18.30–19.30 Vehmasmäen kappelissa. Uudet ja entiset kuorolaiset tervetulleita.

Kuoronjohtajana Mari Vuola-Tanila: puh. 040 4848 368 tai mari.vuola.tanila@evl.fi

Lapsikuoro Ilon Säteet (Maaninka) 

Lapsikuoro Ilon Säteet on tarkoitettu 7–10-vuotiaille. Kuorossa opetellaan kivoja lauluja ja laululeikkejä sekä päästään kokeilemaan esiintymistä ja ihmisten edessä laulamista turvallisesti ryhmän mukana. Samalla opitaan laulutekniikan perusteita ihan vaivihkaa. Innokkailla on mahdollista kokeilla myös solistin tehtäviä bändin säestyksellä.

Kuoro avustaa messuissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Se tekee säännöllisesti retkiä ja esiintymismatkoja sekä pitää leirejä. Ilon Säteet kokoontuu Maaninkatalon salissa torstaisin klo 15.45–16.45. Toiminta on maksutonta kuin myös välipala, jota on tarjolla ilmoittautuneille harjoituksen alussa.

Iloon Säteet toimii yhteistyössä kansainvälisen King´s Kids -järjestön kanssa. Kuoro laulaa uudella Maaningan seurakunnan julkaisemalla gospel-juhlalevyllä Maailman Valkeus. Levyä voi ostaa Kallaveden seurakunnan toimistosta. 

Ilmoittautumiset: kanttori Talvikki Attila-Pekonen. Tervetuloa ilosta säteilevään joukkoomme!

MusApaja

Nuorille 11–17-vuotiaille on oma musApaja, jossa opetetaan äänenkäytön perusteita ja vahvistetaan omaa lauluääntä. Laulutaidoksi riittää, jos osaa laulaa ”Paljon onnea vaan”. MusApajaan voi tulla 5.–6.-luokkalaiset yläkouluikäisten lisäksi. MusApajassa opastetaan kiinnostuneita myös bändisoiton perusteisiin. Mahdollisuus myös esiintymisiin ja solistina toimimiseen. Lauletaan muun muassa riparilauluja. Toiminta on maksutonta kuin myös välipala, jota on tarjolla ilmoittautuneille ennen harjoituksia. MusApaja kokoontuu Maaninkatalon salissa torstaisin klo 15.45–16.45. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä kanttori Talvikki Attila-Pekoseen. Tule mukaan rentoon meininkiin yksin tai kaverisi kanssa!

Kantelemuskari

Kantelemuskari 5–7-vuotiaille torstaisin klo 12–12.45 Maaninkajärven koululla. Ilmoittautumiset: kanttori Talvikki Attila-Pekonen puh. 040 4848 358.

Karttulan lapsikuoro

Lapsikuoro alakoululaisille torstaisin klo 15.15  Karttulan seurakuntakodilla, Kissakuusentie 14. Kaikki laulavaiset lapset ovat tervetulleita! Vetäjä kanttori Anne Keränen.

Käsikellokerhot

Torstaisin klo 17.00–18.00 alkaen 31.8. Kallaveden kirkolla. Uudet alakouluikäiset soittajat tervetuloa. Vetäjä kanttori Richard Nicholls.

 

 

 

 

 

 

 

 

Soittaja
Kuva: Eija Räsänen
Kanttori (Maaningan alue)
Kallaveden seurakunta
Maaningantie 32
71750 Maaninka
Kanttori (Karttulan alue)
Kallaveden seurakunta
Kissakuusentie 14
72100 Karttula
Kanttori
Kallaveden seurakunta
Rauhalahdentie 21
70780 Kuopio

Musiikkityön työalavastaava

Kanttori
Kallaveden seurakunta
Rauhalahdentie 21
70780 Kuopio