Syntymäpäivät 

Männistön seurakunta kutsuu merkkipäiviään viettäviä seurakuntalaisia yhteisiin syntymäpäiväjuhliin neljännesvuosittain. Kutsu tulee kotiin 70-, 75-, 80-, 85-, 90-vuotiaille sekä kaikille 90+ -vuotiaille.

Mikäli päivänsankari ei terveydentilastaan tai muusta esteestä johtuen pääse syntymäpäiväjuhliin, seurakunnan työntekijä voi pyydettäessä tulla tervehtimään häntä myös kotiin.

Retket ja leirit

Maiseman vaihto tekee hyvää toisinaan itse kullekin. Seurakunnan leirikeskukset on varustettu hyvin vastaanottamaan monen ikäisiä leiriläisiä ja vierailijoita. Männistön seurakunnan diakoniatyö järjestää vuosittain yksin tai yhteistyössä muiden seurakuntien kanssa eläkeläisten, omaishoitajien ja perheiden retkiä ja leirejä. Eläkeläisten leiri on kesällä, retkipäivät ja perheiden leirit ovat syys- ja kevätkauden aikana.

Leirille ja retkelle lähtevät on tapaturmavakuutettu seurakunnan puolesta. Lähtijän tulee ilmoittautumisen yhteydessä jättää omien yhteystietojensa lisäksi tieto terveydentilastaan ja lääkityksestään sekä lähiomaisensa yhteystiedoista.

Retkistä ja leireistä on ilmoitetaan Kirkko ja koti -lehdessä.

 

Kevätretki Rantasalmelle ja Savonlinnaan

Järjestämme linja-autoretken 9.5.2018 klo 10-18. laadukas kevätretki Hotelli Järvisydämeen Rantasalmelle ja Olavinlinnaan Savonlinnan sydämessä.

Linja-autokuljetus ja matkanjohtajien palvelut, runsas lounas Järvisydämen lounaspöydästä herkullisine jälkiruokineen ja kahveineen. Oma opas Kuopion ryhmälle Olavinlinnassa jossa opastuksen aikana mahdollisuus paneutua mielenkiintoiseen Olavinlinnan ja Savonlinnan historiaan. Avustajapalvelut kuuluvat retken hintaan. Retkellä huomioitavaa, rappusia ja korkeuseroja. Hinta 45€/hlö (varausmaksu 15€ veloitetaan matkaa varatessa, sitova varaus. Ilmoittautumiset viimeistään 20.4.2018 Samille tai Marille 040-4848405, 040-4848406. Sydämellisesti tervetuloa.

 

Diakonialeiri Vol.1. Poukamassa 11-13.5.2018

Leiri on tarkoitettu voimaannuttavaksi kokemukseksi sinulle, joka olet jäänyt elämästä jotenkin syrjään tai olet muutoin uupunut. Leirille otamme 12 hakijaa pienellä omavastuulla. Vetäjinä leirillä Sami Mitsman, Anne-Mari Mertanen, Milla Bouquerel ja Heikki Hyvärinen. Tarkempia tietoja kevään aikana hyvissä ajoin 040-4848 405/ Sami

 

Kuva: Pixabay
Diakoni
Männistön seurakunta
Ampujanpolku 2
7060 Kuopio

Alueet: Männistö, Tiihotar, Kuivinniemi, Rahusenkangas, Pappilanmäki ja Kettulanlahti