Ilmoittautumiset Männistön seurakunnan leireille ja retkille

Kaikki Männistön seurakunnassa meneillään olevat ilmoittautumiset löydät alla olevalta listalta.

Koululaisten kesäleirit 2017

 

Suomi 100-v. - Suomen katolle -vaellus

Tervetuloa mukaan Suomen katolle 1.-7.8.

Tuomiokirkkoseurakunnan nuorisotyö järjestää yhdessä Männistön nuorisotyön kanssa kesävaelluksen, jonka kohteena on Halti-tunturi. Sinulla ei tarvitse olla ennakkoon vaelluskokemusta ja välineitäkin etsimme tarvittaessa yhdessä.

Vaellusreitimme on n. 45 km (Guollasjavri- Somasjavri- Pitsusjärvi- Halti-Guollasjavri).

Retken hinta on 90€ (ei sisällä matkustuspäivien ruokia, mutta matkalla pysähdytään kyllä syömään).

Vaellus toteutetaan Norjan ja Suomen käsivarren erämaa-alueella. Vaellamme viitenä päivänä, päivämatkat ovat 7-12 km. Vaelluksella majoitumme niin mennessä kuin palatessakin Nuorten palvelun Leirimajassa Enontekiöllä. Vaelluksella valmistamme ruoat itse trangia-keittimellä ja majoitumme teltassa. Maasto on monimuotoista erämaata, kuljemme myös poluttomia osuuksia. Vaelluksella täytyy varautua myös hyttysiin, muurahaisiin yms. ötököihin sekä vesisateeseen ja viileyteen. Vaelluksen aikaisiin mahdollisiin sairastumisiin on varauduttu ensiapujärjestelyin ja hätäpoistumiseen helikopterilla tai maastoajoneuvolla (puhelinyhteys löytyy vaellusreitin varrelta korkeilta paikoilta).

Seurakunnan leirit/retket ovat päihteettömiä ja savuttomia. Päihteiden käyttö leirillä aiheuttaa leirin keskeyttämisen ja leiriläisen kotiin kuljettamisen omin kustannuksin. Leirialueelta tai hiljaisuuden aikana leiriläiselle osoitetusta majoitustilasta luvaton poistuminen on turvallisuussyistä kielletty.

Osallistujat ovat vakuutettuja seurakunnan toiminnassa. Seurakunnan vakuutus ei kuitenkaan ulotu mahdollisiin kipu- tms. korvauksiin, eikä leiriläisten omaisuuteen. Toivomme teidän huomioivan tämän, kun valitsette varusteita retkeä/leiriä varten.

Ennakkotapaamisemme on 23.5. klo 17 Keskusseurakuntatalon takkahuoneessa, missä mm. tutustumme varusteluetteloon (lähetetään osallistujille ennen tapaamista) ja vaelluskohteeseen. Vanhemmat ovat myös tervetulleita tapaamiseemme.

Ilmoittautuminen on auki 5.5.-21.5.

Kysy lisää:
Jarkko 040 4848 285
Timo 040 4848 409

Kuva: Kirkon kuvapankki / Aarne Ormio