Sytytä liekki lähetykselle

Jeesus lähetti kirkkonsa viemään ilosanomaa kaikkeen maailmaan. Seurakuntamme toteuttaa lähetyskäskyä erityisesti tukemalla taloudellisesti ja rukouksin seurakunnan nimikkolähettejä ja nimikkokohteita.

 

Lähetyspiirit ja -ryhmät

Midinetti-lähetyspiiri kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 13 Puijon seurakuntakeskuksessa. Piirissä valmistetaan erilaisia käsitöitä myyjäisiin ja keskustellaan lähetystyön ajankohtaisista asioita. Syksyn ensimmäinen kerta on 27.9. Lisätietoja Pia Sahi Sousalta.

Israel-piiri kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 14 Puijon kirkolla. Ohjaajana Ariela Toivanen p. 040-5676606.

Tehdään yhdessä-ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa maanantaisin 11.9, 2.10, 6.11, 4.12 klo 18 Poukaman leirikeskuksessa. Ryhmässä valmistetaan erilaisia käsitöitä ja kortteja lähetyksen ja diakonian hyväksi pidettäviin myyjäisiin, arpajaisiin ja muihin tarpeisiin. Lisätietoja diakoniatyöntekijä Riitta Murtorinne.

Lähetysrengas

Lähetysrenkaan jäsenet tukevat seurakunnan nimikkolähettien ja -kohteiden työtä. Jäsenet saavat lähetystyön kuulumiset kotiin 3-4 kertaa vuodessa. Jäsenyys on maksuton. 

Lähetysrenkaan jäsenekseksi pääsee ottamalla yhteyttä työntekijöihin tai lähettämällä tiedon sähköpostilla puijo@evl.fi.

Lue lähetystyöntekijöidemme tuoreimmat terveiset.

 

Voit tukea seurakunnan nimikkolähettiä ja nimikkokohteita seuraavasti:

  • Saaja: Kuopion ev.lut. seurakuntayhtymä
  • Saajan tilinumero: Nordea FI9220271800035217
  • Viite: 2260/5, Puijon lähetyskannatus, ja halutessa erityiskohteen nimi

 

 

Lähetystyöstä vastaava pappi on Jaana Marjanen.

 

Ota yhteyttä

Jaana Marjanen
Kirkkoherra
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio
Pia Sahi Sousa
Diakoniatyöntekijä/lähetyssihteeri
Puijon seurakunta
Taivaanpankontie 3
70200 Kuopio