Diakonia

Tukea ja vierelläkulkemista sinun elämäsi eri tilanteissa

 

Diakoniatyöntekijä on sinua varten. Diakoniatyöntekijöitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Päivystysvastaanotto seurakunnan diakoniatoimistolla on maanantaisin klo 9–11. Voit tulla tuona aikana milloin vain, tai varata ajan etukäteen soittamalla numeroon 040 4888 608.

Diakoniatyön kautta voit saada tilapäistä apua myös talousasioissa. Olemme tarvittaessa yhteydessä velkaneuvontaan ja sosiaalitoimeen.

Taloudellista avustusta seurakunnan diakoniatoimesta haettaessa tarvitset mukaasi seuraavat tositteet: Toimeentulotulotukipäätös ja/tai kahden kuukauden tiliotteet. Todisteet tuloista ja menoista. Varaathan riittävästi aikaa asiasi käsittelyyn.

Tilanteesta riippuen teemme päätökset paikallisesti tai viemme ne Järvi-Kuopion diakoniatiimin päätettäväksi.

Tulemme tarvittaessa kotiisi

Diakoniatyöntekijän voit pyytää kotikäynnille, ota yhteyttä, niin sovitaan aika.

 

 

Kutsu sinulle - tule mukaan!

Diakoniatyö mukana koko elämänkaaressa

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan erilaisiin ryhmiin.

Neulepiiri kokoontuu joka toinen tiistai 3.9. alkaen seurakuntatalon takkahuoneessa klo 12-14. Tule neulomaan ja tekemään yhteistä hyvää. Kahvitarjoilu.

Arkinen ateria kerran kuukaudessa tiistaisin 10.9. alkaen seurakuntatalossa klo 11, lounas (5 euroa / aikuinen) ja yhteinen ohjelmatuokio.

 

Haluatko tehdä hyvää, mutta et liittyä mihinkään piiriin? Tykkäätkö käsitöiden tekemisestä? Alamme neuloa seurakunnassa Yhteisvastuu-teemalla lapasia, joita lahjoitamme kerääjille alueellamme. Hae lapaslangat ja neuleohje ja ala puuhaan. Ota yhteyttä oman alueesi diakoniatyöntekijään, niin asiat alkavat rullaamaan.

 

 

Lumikide kädellä
Diakoniaviranhaltija
Järvi-Kuopion seurakunta Riistavesi
Keskustie 2
71160 Riistavesi

1.1.2019 alkaen 60 % työajalla, tavoitettavissa pääsääntöisin ma-ke.