Jumalan kämmenellä perhemessu

su 30.9. kello 13.00

Vehmersalmen kirkko

Liturgia ja saarna Uwe Mäkinen, kanttorina Riikka Tuura.

Jumalan kämmenellä -perhemessu

Jumalan kämmenellä -perhemessu kokoaa yhteen kaikenikäisiä seurakuntalaisia su 30.9.2018 klo 10 Riistaveden kirkossa ja klo 13 Vehmersalmen kirkossa. Messu on saanut innoituksen Pirkko Halosen tekemästä tutusta lasten virrestä, virsi 499 täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Messussa on mukana myös muita Pirkko Halosen tekemiä lauluja sekä tuttuja virsiä. Messussa on mukana vapaaehtoisia musiikkiavustajia sekä kirkkokuorot. Käytämme messussa hiljentymisen apuna rukousnauhoja, voit ottaa oman rukousnauhasi myös mukaan.

Messua toteutetaan kirkkokioski -menetelmällä. Siinä jokainen kirkkoon tulija voi halutessaan kirkolle saapuessaan valita kirkkokioskista itselleen lapun, jossa on kerrottu jokin tehtävä messuun liittyen. Tehtävä voi olla joko virsikirjojen jako, kynttilöiden sytytys, kellojen soitto tai tekstin luku yms. Kirkkokioski on avoinna jo perjantaina 28.9 ja lauantaina 29.9 klo 11-13 Riistavedellä Kauniskaarteessa ja Vehmersalmella torilla. Tervetuloa iloiseen perhemessuun Jumalan kämmenelle!

 

 

 


Järjestäjä

Järvi-Kuopion seurakunta, Vehmersalmi

Seurakuntapastori
Järvi-Kuopion seurakunta
Lempeläntie 15 A
71310 Vehmersalmi

Katso myös

la 24.8. klo 14.00

Juankosken Tehtaankirkko

Juice - sunnuntailapsi

Juicen laulut keskustelevat virsien ja Raamatun tekstien kanssa. Mukana Yhtye Heinäpää. Hannu Komulainen.
su 25.8. klo 10.00

Nilsiän kirkko

Messu

Liturgia ja saarna Simo Korkalainen, kanttorina Lala Maukonen
su 25.8. klo 10.00 -11.20

Kuopion Tuomiokirkko

Messu

Saarna pastori Minna Snellman, Snellmanien sukuyhdistyksestä, liturgi Lauri Kastarinen, urkuri Anu Pulkkinen, kanttori Joona Kärnä.