Nepalin Pelastus - nuorten aikuisten olohuoneilta

to 9.2. klo 18.00 – 21.00
kaksi punaista noppaa.

Neulamäen kirkon takka-aula

Alkuraamiksesta, vapaasta juttelusta, sapuskasta ja muitten seurasta Neulamäessä on hyvä ilta tehty.

NEPALIN PELASTUS on olohuoneilta nuorille aikuisille (n. 20-35v) Neulamäen kirkon takkatuvalla kerran kuussa torstaisin klo 18-21. Aloitetaan ilta lyhyellä raamattutyöskentelyllä, jonka jälkeen iltapalatarjoilu sekä vapaata pelailua/rupattelua/musisointia. Mukaan voi lastenkin kanssa tulla! Rentoa meininkiä Jeesusta unohtamatta!

Suurinpiirteinen illan kulku:

  • 18:00 - 19:00 RAAMIS. Alkukuulumiset ja raamattutyöskentely. Huom! Myöhemminkin illalla saa tulla paikalle ja liittyä seuraan!
  • 19:00 - 21:00 VAPAATA OLOA JA PELAILUA. Samalla voi hakea antimia tarjoilupöydästä!  Jos ei ole kiire kotia, saa jäädä auttamaan paikan siivoamisessa ja pelien pakkaamisessa.

TÄSTÄ KAIKKI PELASTUS-ILLAT Pelastus iltoja on vuoroviikkoisin Alavan kirkolla.

HALUATKO TULLA PELASTUS-ILTOJEN YHDEKSI VASTUUHENKILÖKSI?
Vapaaehtoiset nuoret aikuiset järjestävät näitä iltoja, eli huolehtivat tilan kuntoon ennen iltaa, huolehtivat illan aikana yleisestä järjestyksestä, johtavat raamattukeskustelua ja huolehtivat tilan takaisin alkuperäiseen kuntoon. Vapaaehtoisten järjestäjien joukkoon mahtuu aina lisää! Eli jos sinä koet, että olisit PELASTUS-iltojen järjestämisestä kiinnostunut, niin ota yhteyttä alla olevaan henkilöön eli Antoniin!

MITEN PYSYÄ AJANTASALLA MUUTOKSISTA?
NÄHDÄÄN MESSUSSA on nimi Alavan seurakunnan nuorten aikuisten toiminnalle, eli löydät myös olohuoneillat sieltä. Lisäksi on toiminnassa liikuntavuoroja, kuoroa, leirejä ym. Kaikki infoaminen on keskitetysti somessa, eli liity WhatsAppryhmään (viesti Antonille niin hän liittää) tai Facebookryhmään, jos haluat pysyä ajantasalla ja vaikuttaa.

Kuva osoitteesta game-icons.netLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

#pelastuspeliilta
#nähdäänmessussatoiminta

  • Aikuisille Aikuisille
  • Nuorille Nuorille

Lisätietoa nuorten aikuisten toiminnasta Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Alavan seurakunta

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Alavan seurakunta
Vesurikuja 4
70150 Kuopio

Nuoret ja nuoret aikuiset. Liikunta-agentti.